Becali vrea să-l ajute pe Hagi și crede că asta e condiția ca Ianis să fie vândut pe 20 de milioane de euro: „Nu spun nicio minciună”

Gigi Becali recunoaște că se gândește la un eventual transfer al lui Ianis Hagi și îl laudă pe fotbalist pentru execuția avută în meciul naționalei cu Bosnia, scor 2-0, când a înscris direct din corner.

„Dacă-l dă Gică, îl dă numai în străinătate. Nu are rost să vorbim de un lucru nerealizabil, adică de transferul lui la FCSB. Nu în momentul asta. Am văzut golul lui din corner.

Nu e gol de portar. A dat-o cu așa mult efect și cu boltă încât portarul n-o putea apăra. A dat Ianis prea bine, cu efect și cu boltă, e golul lui 100%. La ora asta, Ianis poate să fie vândut ca ceilalți din Liga 1, Coman, Man, Morutan…”, a spus Becali la PRO X.

Becali susține că Ianis Hagi va putea fi vândut pe zeci de milioane abia când va juca pentru o echipă care evoluează în cupele europene, eventual să fie transferat de FCSB.

 Viitorul unde joacă? Eu ceream 20 de milioane pe Man când eram în Europa, dar acum nu mai întreabă nimeni. Nu-i mai interesează. Unde jucăm noi? Ca să vorbim de Ianis pe 20 de milioane, trebuie să plece de la FCSB. Ăsta-i adevărul, nu spun nicio minciună„, a mai spus Becali.

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *