Agresorul jandarmeriţei de la protestul din 10 august, în arest la domiciliu

Unul dintre agresorii jandarmeriţei la protestul de pe 10 august scapă de cătuşe pentru că a fost trimis în arest la domiciliu.

Claudiu Mihai Dobre a avut câştig de cauză în faţa procurorilor la Judecătoria Sectorului 1. El rămâne arestat preventiv, dar la domiciliu.

Bărbatul este acuzat de ultraj şi tulburarea liniştii publice. Tânărul are 24 de ani, iar presa a scris despre el că ar fi membru al galeriei CSA Steaua.

El a fost reţinut împreună cu un prieten după violenţele de la miting, acesta din urmă rămâne în arestul poliţie.

Două persoane au fost arestate preventiv, în urma atacului jandarmeriţei din Piaţa Victoriei UPDATE

Înainte de miezul nopţii de 10 august, jandarmii au intrat în forţă în Piaţa Victoriei, gonind oamenii, deşi mii de persoane protestau în continuare. Doi jandarmi, între care o femeie, au fost prinşi la un moment dat de un grup de persoane violente, care au început să îi lovească. Cei doi jandarmi au fost scoşi de un grup de manifestanţi paşnici, care au făcut scut uman în jurul celor doi jandarmi şi i-au escortat până la un grup de jandarmi, care nu au intervenit pentru a-şi salva colegii.

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *