Caz STRIGĂTOR la CER. Un COPIL a fost BĂTUT cu BICIUL! Un POLIȚIST LOCAL a ASISTAT la scenă și N-A FĂCUT NIMIC

A fost bătut cu biciul în prezența mai multor copii, dar și a unui om al legii. Este vorba despre un minor internat într-un centru de plasament din satul Dacia, comuna Jibert, județul Brașov, potrivit libertatea.ro, care citează publicația locală bunaziuafagaras.info.

În urmă cu o săptămână, un tânărul de 16 ani a fost bătut crunt cu biciul, având, potrivit estimărilor medicale, nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale. Agresorul a fost identificat de polițiști și este cercetat în libertate. Din primele cercetări, se pare că minorul a fost confundat cu altcineva de către torționarul lui.

Ioan Polexa, directorul centruuli de plasament în care este internat tânărul, susține că nu a știut nimic despre agresiune și că a aflat după două zile. .„Nu m-au anunțat. Am aflat și luni am mers cu copilul la Serviciul de Medicină Legală din Făgăraș. I-au dat 5-6 zile de îngrijiri medicale”, a spus el.

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *