Un român a executat un italian în stil mafiot. La împușcat drept în cap, într-o parcare: ”Trebuia să îmi plătesc datoriile!”

Un român a executat un italian în stil mafiot, într-o parcare, folosind un pistol cu amortizor. A fost prins de polițiștii italieni la 12 zile după crimă și a recunoscut asasinatul. Explicația bărbatului este surprinzătoare: ”Trebuia să îmi plătesc datoriile!”

Se numește Lucian Marius Harpian, are 48 de ani și domiciliază în Budoia. A fost acuzat acuzat că l-a ucis pe Alexander Coulter, în vârstă de 48 de ani, pe 24 septembrie, în parcarea unui centru comercial din Fontanafredda. Victima a fost descoperită cu patru gloanţe în cap, trase de aproape. Arma folosită a fost un pistol Beretta de calibrul 22 cu amortizor. După săvârșirea crimei, românul a îngropat arma pe un câmp.

Lucian Marius Harpian a fost arestat duminică în zori. El intenționa să plece la Londra, cu un avion, fiind în posesia biletului de călătorie, scrie observator.tv.

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *