Crescut în orfelinate, acum ajută copiii și bătrânii nevoiași

Este povestea unui tanar din Bucuresti, abandonat de parinti si trecut prin leaganele de copii inca din primele zile de viata. Marcat de suferintele prin care a trecut, acum se preocupa de nevoile orfanilor, dar si a batranilor napastuiti de soarta.

Este povestea unui tanar din Bucuresti, abandonat de parinti si trecut prin leaganele de copii inca din primele zile de viata. Marcat de suferintele prin care a trecut, acum se preocupa de nevoile orfanilor dar si a batranilor napastuiti de soarta.

Mihai Caldararu este un tanar din Bucuresti, care nu a implinit inca 33 de ani. Nascut ultimul intr-o familie cu multi copii, nu a avut parte de copilarie precum ceilalti sase frati ai lui. Mai mult de jumatate din viata a petrecut-o in orfelinate, unde a fost abandonat de parinti, imediat dupa nastere. La Revolutie, inca nu implinise trei ani.

Si-a regasit familia abia dupa varsta majoratului, insa a continuat sa-si traiasca viata singur, pe cont propriu. Prima slujba a fost de ajutor intr-un restaurant, la spalat de vase.

Bataile luate in orfelinate, l-au marcat se pare pentru tot restul vietii. Supliciul indurat pe toata perioada copilariei i-a dat si un sens in anii ce au urmat. Acela de a sari in ajutorul celor necajiti, asa cum a fost si el.

Din anul 2011 s-a dedicat celor nevoiasi, dupa ce a „pus pe roate” o asociatie non-profit. „Daruind vei dobandi” este sloganul care il tine in activitate si in ziua de astazi.

Nu cere bani! Tot sprijinul cerut pentru cei nevoiasi consta in alimente, haine, dulciuri si alte produse de stricta necesitate. Munca de ajutorare a celor nevoiasi are si o rasplata pe masura, spune Mihai! Zambetul de pe fata lor!

Contact pentru un zambet! – Mihai Caldararu, tel. 0739-570.999

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *