Florin Zamfirescu: „Biserici transformate în afaceri, preoți ahtiați după câștig și păcate grele

Florin Zamfirescu este de parere ca Biserica Ortodoxa Romana are puterea sa-si curete imaginea dupa scandalurile din ultima vreme.

Scandalurile sexuale care i-au avut in prim-plan pe Cristian Pomohaci si pe Episcopuil Husilor i-au atras atentia lui Florin Zamfirescu, un nationalist si un ortodox convins. „Cazul Pomohaci? Un caz tipic de infestare.

Atenţie – sunt multi, care urmăresc doar un singur lucru: acceptarea aberaţiei. BOR va avea puterea sa se debaraseze de „cazurile” ivite.

Sunt sigur, si am încredere in Sfinţii părinţi, chinuitori in rugăciunea catre Dumnezeu”, a postat actorul.

„Ma gândesc la Biserica Ortodoxa Romană. Susţin ideea ca limba si biserica tin împreuna un popor.

Atacurile impotriva bisericii au ca scop s-o distrugă. Ştiţi ce ar însemna asta? E simplu de inteles.

De aceea fac un apel la toti prelaţii romani sa-si unească forţele si sa-i scoată in afara pe aceia care infestează biserica. Atâţia credincioşi şocaţi de cele aflate au nevoie de acest gest normal.

Oricât de multi ar fi „viruşii” infestării, cei care-l slujesc pe Dumnezeu cu adevarat sunt mult mai multi”, a mai scris Zamfirescu.

„Vor rămâne biserici fără preot? Nu e nimic! Se vor găsi slujitori oneşti si poate ca nu vor mai fi nevoiţi sa-si cumpere cu bani funcţiile.

Pentru ca si asta se petrece acum. Strângeţi comori in ceruri, nu pe pământ!

Biserici transformate in SRL-uri, preoţi ahtiati dupa câştig, sodomie si păcate grele, iată tabloul sumbru pe care-l oferă azi biserica noastra.

Fac deci un apel viguros catre toti preoţii adevăraţi pentru a strânge rândurile si a curăţa biserica noastra de Blestemaţii!

Pot aduce multe dovezi la cele afirmate aici, o pot face si altii, sper insa ca nu e nevoie!Biserica se poate curata din interior.

Asta dorim cu toţii, fără întârziere!!!”, a incheiat Florin Zamfirescu.

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *