Viorica Dăncilă NU a votat la REFERENDUM: „Iohannis l-a POLITIZAT”

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, duminică, la Liceul ‘Jean Monnet’ din Capitală, că a votat pentru România şi pentru români, pentru o echipă care să reprezinte ţara noastră în Parlamentul European, să nu se poziţioneze împotriva României, precizând însă că a luat decizia de a nu vota la referendum, după ce a văzut că preşedintele Iohannis ‘a politizat’ prin declaraţiile sale acest scrutin.

„Eu cred în România, cred în români și cred că o reprezentare demnă este ce vor toți românii. Am votat astăzi pentru că eu cred că un stat membru puternic conduce la o Uniune Europeană puternică”, a declarat Viorica Dăncilă.

„În cei nouă ani de mandat am depus foarte multe amendamente. Am fost vicepreședinte al Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Rurală, am depus cred că peste o sută de amendamente numai pe politica agricolă comună (…)”, a mai spus premierul.

„Am votat astăzi doar pentru europarlamentare. După cum știți, am spus că voi vota la Referendum și cum sunt un om al echilibrului, am considerat că trebuie să iau în considerare toate argumentele şi să votez la referendum. Am văzut ultimele intervenţii publice ale domnului preşedinte Iohannis şi acest lucru m-a făcut să mă răzgândesc. În momentul în care condiţionezi alegeri, fie că e pentru referendum, fie că este pentru europarlamentare, dar mai mult cele legate de referendum, de un Guvern mai bun, eu nu pot vota împotriva propriului meu Guvern. Deci, cred că a politizat acest lucru, cred că trebuia să lase referendumul fără a-l lega de anumite aspecte electorale, de aspecte politice sau de alegerile prezidenţiale”, a mai declarat Dăncilă.

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *