Scandal monstru la Rahova. Intervenție în forță a jandarmilor

La Rahova a fost scandal monstru. Câțiva protestatari s-au deplasat astăzi în fața penitenciarului Rahova și cer eliberarea lui Liviu Dragnea.

Decizia CCR de miercuri prin care a fost declarate ilegale completurile de trei judecători i-a determinat pe câțiva susținători ai lui Dragnea să meargă în fața penitenciarului Rahova pentru as protesta și a cer eliberarea fostului lider PSD. Ei sunt de părere că acesta ar fi „dețint politic”.

Protestul a început la ora 11.00 iar primul incident a apărut în foarte scurt timp. La protest au venit și Marian Ceaușescu și Mălin Bot. Cei doi au început să poarte dezbateri aprinse cu protestatarii pro Dragnea.

Jurnalistul Mălin Bot s-a luat la ceartă cu unul din protestatari. La un moment dat, acesta a fost lovit de unul dintre protestatarii care cer eliberarea lui Liviu Dragnea. Bărbatul a fost dus la mașina Jandarmeriei pentru a fi legitimat, după ce Bot a strigat că acestuia nu este sancționat, deși el a primit mai multe amenzi.

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *